logo tocat culinair

  • Slide Kookschool

Tocat heeft een eigen kookschool en biedt u de mogelijkheid culinaire kennis op te doen.

Regelmatig organiseert Tocat Culinair kookworkshops of –cursussen rond een bepaal thema, product of seizoen.
Bijvoorbeeld wild, chocolade, voorjaar, vis of BBQ.

Indien u hierover geïnformeerd wenst te worden, dan kunt u op een mailing lijst geplaatst worden en wordt u op de hoogte gehouden van de start van nieuwe workshops en cursussen.

Daarnaast komen er maandelijks diverse vaste kookclubs bij elkaar in de keuken van de kookschool. Zij bereiden zelfstandig een heerlijk 4 of 5-gangen menu, die vervolgens wordt genuttigd met bijpassende wijnen. De gezelligheid staat centraal tijdens deze avonden, maar culinaire hoogstandjes worden niet geschuwd. Mocht u geïnteresseerd zijn in een lidmaatschap, neemt u dan contact op.

Natuurlijk is de kookworkshop bij uitstek geschikt voor een teambuildingbijeenkomst met het personeel of een gezellig, leerzaam en actief samenzijn met familie of vrienden. 
Voor een groep van minimaal 10 personen, plannen wij graag een kookavond in.

Tocat verzorgt ook kookworkshops voor kinderen van minimaal 6 jaar. Leuk als partijtje. Na uitreiking van schort en koksmuts gaan de kinderen zelf aan de slag in de keuken. Populair zijn het zelf maken van een compleet Mc Donalds-menu en het Italiaanse thema met het maken en beleggen van pizza’s. Maar ook andere thema’s zijn mogelijk.


tocat kookschool
tocat kookschool
tocat kookschool
tocat kookschool