logo tocat culinair

  • Slide Home

Thema: Wild

In deze kookworkshop wild maken we mooie gerechten van het seizoen.
Wild het mooiste en eerlijkste vlees wat er is! Geen dier heeft een mooier leven gehad dan een wild dier.
Van patrijs of duif tot wildzwijn, haas of hert, noem het maar op.
We maken er paté van of een mooie stoofschotel, het uitbenen, de heerlijke sauzen en de bereiding komen aan bod.

Datum : Zondag 1 december 2019
Kosten : € 65,00 per persoon (incl. consumpties; excl. buitenlands gedistilleerd)
Tijdsduur : 5 uur
Tijd : van 15:00 uur tot 20:00 uur

Invulling:
De workshop bestaat uit een demo, zelfwerkzaamheid,menu bereiden en als afsluiting het diner met bijpassende wijnen.

Onderwerpen die behandelt worden zijn; paté maken, uitbenen, wildsauzen, bereiding wild menu.

Opgeven:
U kunt opgeven via E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of T: 0228-542485

De betaling ontvangen wij graag uiterlijk vrijdag 22 november 2019 op NL94 RABO 0121 2035 49 t.n.v. Tocat Culinair o.v.v. uw naam en ‘Wild-workshop’.

Ons laatste nieuws

Wild workshop

Wild Workshop Extra datum!
Zondag 1 december 2019

Op zondag 1 december organiseren wij een wild-workshop. In deze kookworkshop wild maken we mooie gerechten van het seizoen… Lees meer »

Zomers culinair

Decembermaand

Ook al lijkt het nog ver weg, wij zijn al druk bezig met de feestelijkheden in de December maand… Lees meer »

Verfijnde keuken mod

Tocat Kookschool

Een tipje van de culinaire sluier wordt opgelicht bij Tocat Kookschool… Lees meer »