logo tocat culinair

slider tocat culinair

Tocat heeft een aantal ‘vaste’ locaties, die ingezet kunnen worden voor uw bijeenkomst.

Dit is onder andere de Museumstoomtram Hoorn-Medemblik. U kunt bijvoorbeeld een bijzondere rit van Hoorn naar Medemblik in één van de nostalgische stoomtrams combineren met culinaire lekkernijen tijdens de rit of een culinair onthaal op één van de stations. Maar ook in de stationsrestauratie in Hoorn kan een mooie bijeenkomst worden georganiseerd.

Varend genieten van een mooi feest of buffet kan op de boot MS De Friesland, gebouwd in 1956 en vroeger dienst gedaan als veerboot tussen Harlingen en Terschelling. Er zijn diverse ruimtes op de boot die ingezet kunnen worden voor uw bijeenkomst. Wist u dat Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima ook van deze boot gebruik hebben gemaakt tijdens hun bezoek aan Westfriesland in 2014?

Een heel sfeervolle locatie is het Oosterleker Kerkje in Oosterleek. Geschikt voor intieme diners en bijeenkomsten met uw gezelschap.

Maar een race-incentive op het circuit van Zandvoort met medewerking van Bas Koeten Racing behoort ook tot de mogelijkheden.

Heeft u zelf een locatie waar u culinaire verzorging, aankleding etc. wenst; Tocat helpt u graag van begin tot eind en bespreekt met u de diverse mogelijkheden. Of dit nu bij u thuis is, in het bedrijf, in een tent in de tuin of op het bedrijfsterrein of op een andere locatie. tocat locaties
tocat locaties
tocat locaties
tocat locaties
tocat locaties
tocat locaties
tocat locaties
tocat locaties