logo tocat culinair

  • Slide Home

Een tipje van de culinaire sluier wordt opgelicht bij Tocat Kookschool, waar kookclubs maandelijks bijeenkomen, maar ook kookworkshops verzorgd worden.

Binnen Tocat kookschool verzorgen wij de Kookclubs, Kookcursus en de Kookworkshops.

Bij kookclub Cuisine Culinair Venhuizen komen de leden 1x per maand op de eigen maandag, woensdag of donderdagavond bij elkaar en bereiden zelfstandig een heerlijk vijf-gangen diner. Dit menu wordt begeleid door wijnen die zijn uitgezocht door Wijnimport J. Bart.

Daarnaast organiseren wij korte cursussen van bijvoorbeeld 4 avonden en kookworkshops.

Het laatste wordt vaak georganiseerd door een vriendengroep, familie, bestuur of afdeling van een bedrijf als teambuilding. Tijdens een kookworkshop wordt vaak gewerkt met een thema of seizoensgebonden producten.

Tevens organiseren wij thema workshops, zoals o.a. BBQ, chocolade, wild of vis.

Natuurlijk is een kookworkshop ook ontzettend leuk als een kinderpartijtje. Vaak wordt het thema Mc Donalds of Italiaans hierbij gekozen. Maar alles wordt natuurlijk vers gemaakt; zelf broodjes bakken en een hamburger maken, zelf een pizza of met een pastamachine pasta maken.

Ons laatste nieuws

Wild workshop

Wild Workshop Extra datum!
Zondag 1 december 2019

Op zondag 1 december organiseren wij een wild-workshop. In deze kookworkshop wild maken we mooie gerechten van het seizoen… Lees meer »

Zomers culinair

Decembermaand

Ook al lijkt het nog ver weg, wij zijn al druk bezig met de feestelijkheden in de December maand… Lees meer »

Verfijnde keuken mod

Tocat Kookschool

Een tipje van de culinaire sluier wordt opgelicht bij Tocat Kookschool… Lees meer »