logo tocat culinair

  • Slide Home

Een tipje van de culinaire sluier wordt opgelicht bij Tocat Kookschool, waar kookclubs maandelijks bijeenkomen, maar ook kookworkshops verzorgd worden.

Binnen Tocat kookschool verzorgen wij de Kookclubs, Kookcursus en de Kookworkshops.

Bij kookclub Cuisine Culinair Venhuizen komen de leden 1x per maand op de eigen maandag, woensdag of donderdagavond bij elkaar en bereiden zelfstandig een heerlijk vijf-gangen diner. Dit menu wordt begeleid door wijnen die zijn uitgezocht door Wijnimport J. Bart.

Daarnaast organiseren wij korte cursussen van bijvoorbeeld 4 avonden en kookworkshops.

Het laatste wordt vaak georganiseerd door een vriendengroep, familie, bestuur of afdeling van een bedrijf als teambuilding. Tijdens een kookworkshop wordt vaak gewerkt met een thema of seizoensgebonden producten.

Tevens organiseren wij thema workshops, zoals o.a. BBQ, chocolade, wild of vis.

Natuurlijk is een kookworkshop ook ontzettend leuk als een kinderpartijtje. Vaak wordt het thema Mc Donalds of Italiaans hierbij gekozen. Maar alles wordt natuurlijk vers gemaakt; zelf broodjes bakken en een hamburger maken, zelf een pizza of met een pastamachine pasta maken. 

Ons laatste nieuws

BBQ tocat culinair

BBQ of (tuin)feest, wij zijn u graag van dienst

Bent u al plannen aan het maken voor het voorjaar of de zomer? Wilt u iets organiseren voor vrienden of familie? Tocat Culinair staat  u graag terzijde… Lees meer »

Verhuurafdeling

Verhuurafdeling

ocat beschikt over een ruime verhuurafdeling, die wij gebruiken voor eigen catering, maar die ook los gehuurd kunnen worden… Lees meer »

Kookschool

Tocat Kookschool

Een tipje van de culinaire sluier wordt opgelicht bij Tocat Kookschool… Lees meer »