logo tocat culinair

slider tocat culinair

In September 2020 opent Smaakcentrum West-Friesland haar deuren.

Gelegen in een landelijke omgeving, met uitzicht op de IJsselmeerdijk, weilanden en fruitbomen ligt onze kas. Een sfeervolle en rustgevende locatie die zeer veelzijdig te gebruiken is.

Bent u op zoek naar een locatie voor een vergadering, workshop, (familie of school) reünie, een herdenkingsbijeenkomst, een koffieconcert,  een tentoonstelling/expositie of een feestje?
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

De tuin en de koude kas zijn nog in ontwikkeling, maar daarvan kunnen wij straks genieten door onze eigen oogst te gebruiken in de keuken.

Voor de gasten hebben wij op ons eigen terrein een ruime parkeer gelegenheid.
Heeft u een bijeenkomst en wilt u in een ruimte zijn met veel bewegingsvrijheid en waar mensen ook in groepjes uit elkaar kunnen gaan om iets uit te werken of een stukje te wandelen, dan is het Smaakcentrum West-Friesland uitermate geschikt voor u.

De glazen kas zorgt voor veel daglicht en ruimte. Verschillende opstellingen, met of zonder tafel, zijn mogelijk. Ook is er een separate zithoek. Wilt u even niet binnen zijn, dan kunt u gebruik maken van het privé-terras of kunt u op een andere plek in de tuin gaan zitten. De ruimte zelf is voorzien van alle gemakken. Een presentatiescherm, wifi en geluidsinstallatie. 

Ons laatste nieuws

Tocat jubileum

Tocat pakt (weer) uit met een uniek jubileum spektakel.

Zaterdag 15 juni 2024… Lees meer »

Verhuurafdeling

Open Tuin dag

Zaterdag 11 augustus 2024… Lees meer »

Smaakcentrum

Smaakcentrum West-Friesland

In September 2020 heeft Smaakcentrum West-Friesland haar deuren geopend… Lees meer »