logo tocat culinair

  • Slide Home

In September 2020 opent Smaakcentrum West-Friesland haar deuren.

Gelegen in een landelijke omgeving, met uitzicht op de IJsselmeerdijk, weilanden en fruitbomen ligt onze kas. Een sfeervolle en rustgevende locatie die zeer veelzijdig te gebruiken is.

Bent u op zoek naar een locatie voor een vergadering, workshop, (familie of school) reünie, een herdenkingsbijeenkomst, een koffieconcert,  een tentoonstelling/expositie of een feestje?
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

De tuin en de koude kas zijn nog in ontwikkeling, maar daarvan kunnen wij straks genieten door onze eigen oogst te gebruiken in de keuken.

Voor de gasten hebben wij op ons eigen terrein een ruime parkeer gelegenheid.
Heeft u een bijeenkomst en wilt u in een ruimte zijn met veel bewegingsvrijheid en waar mensen ook in groepjes uit elkaar kunnen gaan om iets uit te werken of een stukje te wandelen, dan is het Smaakcentrum West-Friesland uitermate geschikt voor u.

De glazen kas zorgt voor veel daglicht en ruimte. Verschillende opstellingen, met of zonder tafel, zijn mogelijk. Ook is er een separate zithoek. Wilt u even niet binnen zijn, dan kunt u gebruik maken van het privé-terras of kunt u op een andere plek in de tuin gaan zitten. De ruimte zelf is voorzien van alle gemakken. Een presentatiescherm, wifi en geluidsinstallatie. 

Ons laatste nieuws

BBQ tocat culinair

Smaakcentrum West-Friesland

In September 2020 opent Smaakcentrum West-Friesland haar deuren.  Gelegen in een landelijke omgeving… Lees meer »

BBQ tocat culinair

Barbecue en BBQ-pakketten

Met het mooie weer in opkomst worden de barbecue’s weer van het stof ontdaan… Lees meer »

Verfijnde keuken mod

Tocat Kookschool

Een tipje van de culinaire sluier wordt opgelicht bij Tocat Kookschool… Lees meer »